~~**~~V Ä L K O M M E N~~**~~tisdag 12 mars 2013

Valio Onni är testad!

Slapp ju som tidigare nämnt med i Buzzadors kampanj Valio Onni.

Nu visade det ju sig att det kanske var riktat till lite mindre barn än vad våran junior är nu (1½ år redan) men vi har iaf inhandlat diverse olika sorter av både välling och gröt,från 4-,5- och 8 månader och oxå hunnit testat både vällingen och gröten av ett par olika sorter:
Havrevälling från 5 månader,den var tjockare till konsistensen än vad våran junior är van vid men den drack han faktiskt utan problem så tummen upp för den!:)

Välling av fyra sädeslag från 5 månader,den blev ingen favorit,vilket jag oxå gissade för just den smaken har han inte gärna druckit tidigare heller men jag tänkte iaf ge den ett försök men tyvärr..:(

Hallon-havregröt från 5 månader,den var tydligen mums!:) Han har inte ätit gröt på kvällarna den senaste tiden men denna åt han faktiskt upp!:)

Likaså denna,äpple-havregröt från 8 månader, fick godkänt!:) Den gillade jag personligen mer eftersom konsistensen var fastare men så var den ju oxå från 8 månader och inte från 5 månader som dom andra.
 
 
Kommer att dela ut några förpackningar med välling från 4 månader och gröt från 5 månader för att få feedback av andra oxå så på återseende!:)

1 kommentar:

  1. hej maria jag tycker den här bloggen är ganska dålig för du borde visa lite tydligare vart alla mönster finns. och att det mönstret borde stå under bilderna. specielt under mumin figurerna. ha det bra

    SvaraRadera

Related Posts with Thumbnails