~~**~~V Ä L K O M M E N~~**~~fredag 21 maj 2010

En dag på sjukan..

Åkte in med Bianca imorse som vi blev ombedda igårkväll. Blodprover togs och resultatet var lätt uttorkning men pga att hon inte druckit mer än typ 2 dl på ett dygn så blev det lagt nässond för att ge vätskeersättning. Så efter 12 timmar på sjukan och 500 ml vätskeersättning fick vi åka hem! Var en mycket spak tös som tilbringade dan på sjukhuset men hon börjar nu vara på bättringsvägen,å vad är bättre än det? :) Skönt oxå att få komma hem till natten,visst känns det tryggt att veta att hjälp finns att få när de små liven blir sjuka men nog e det skönt att få komma hem och sova i egen säng,för oss båda tror jag..:)
Men detta med att ha nässond e nog inget som Bianca förespråkar..irriterande grej som gör att man får kväljningar och klistrig tejp i ansiktet,uscha mig tyckte hon! Men tålmodig var hon och lät åtminstone bli att dra bort den,även om hon gjorde ett litet försök mot slutet..men det resulterade bara i att tejpen rev i ansiktet och det gjorde ont!:( Men när de sist å slutligen tog bort den blev våran tös som ny,började leka å busa,härligt!:)
Så nu ska vi tro hon hålls på benen och att hon snällt tar nappflaskan som bjuds ut!

Liam fick umgås med moffa hela dan och sover nu över hos dom inatt..var nämligen tänkt att vi skulle stanna natten på barnavdelningen men så blev det ju dock inte..men tror inte Liam misstycker,e så skoj att sova hos mommo å moffa!:)

Men nu ska mamma ta natten,e totalt utmattad efter denna lååånga dag på sjukan..*gäääsp*

Nati,nati!
Maria

2 kommentarer:

  1. Men ojdå, hoppas Bianca blir frisk snabbt!

    SvaraRadera
  2. Verkar vara 3 dagars febern som hon had eftersom hon ser ut som en prickig korv idag.. Men hon böri nog bli sig själv igen så d böri vara under kontroll!

    SvaraRadera

Related Posts with Thumbnails