~~**~~V Ä L K O M M E N~~**~~tisdag 22 juni 2010

Hjälp mig!

Är på jakt efter fler av denna typ av säkerhetsögon men har ingen aning om var jag kan hitta sådana eftersom de inte längre finns till salu här i stan. Så kan nån vänlig ögonexpert hjälpa mig och berätta vart jag kan beställa sådana ifrån? Är alltså säkerhetsögon(vit pinne på baksidan)och de mäter ca 10 mm..

6 kommentarer:

 1. Kollade lite på min favvoaffär o hittade inte lika men det fanns ögon med låsbricka som såg lite rolig ut så jag skickar länken ändå :)
  http://www.cchobby.se/pages/productList.asp?MicroGroupGuid=7678&SubjectGuid=4517&SubGroupGuid=11971&currentPage=1&Sort=0

  SvaraRadera
 2. Jag har köpt i Seinäjoki men de har ju också en nätbutik. www.napsakka.fi försök titta in där.Häls. Anita från Kållby

  SvaraRadera
 3. Nej, tyvärr vet jag faktiskt inte var du kan hitta dem. Där jag köper ifrån finns det bara stora mängder (100-1000-tals) av alla ögon och det antar jag att du inte är intresserad av.

  SvaraRadera
 4. Tusen tack alla för era svar! Nu var jag in till stan av å an å kikade bara in till butiken jag brukade köpa ögon ifrån..å ta mig tusan,jag hittade ögonen!:) Antaglige hade jag potatis i ögonen förra gången jag letade efter dom eller så hade hon fått in mer..men hur som haver så har jag nu 20 par så jag klarar mig en stund..Men tack iaf!
  Elin,vilken mysig butik,kommer säkert att handla därifrån! Skulle bl a behöva runda ögon med fransar och rosa överdel som de hade..:)
  Anita,jag har köpt på nätet från napsakka,riktigt bra butik,lite dyr frakt bara,men måste passa på att kika in i butiken om man har vägarna till Seinäjoki nångång!:)

  SvaraRadera
 5. Ja jag har tillbringat många stunder i den där shoppen i drömt om färger o papper o saxar o stämplar o pärlor o garn o..., ja Allt! :-)
  Dom har (har haft?) halva priset på frakten länge o det gör ju inte saken sämre.. Men det är farligt med reakatalogen som man får, måste slänga den ibland innan jag läst för det är såå frestande. Jag älskar allt som har med pyssel att göra..

  SvaraRadera
 6. Di finns visst i stan xD Vid Vivis (om di int ha sluta än)

  SvaraRadera

Related Posts with Thumbnails