~~**~~V Ä L K O M M E N~~**~~lördag 3 juli 2010

Svar på fråga.. Answer to your question..

Har fått frågor om jag kommer att sluta virka nu när jag återvänder till mitt daytime jobb i höst.. Å svaret är såklart NEJ!:) Kommer absolut att fortsätta virka och göra nya figurer och mönster! Det är ju som bekant så att när man väl börjat virka amisar så kan man ju inte sluta!:)
Så virkandet lägger jag aldrig ner men jag kanske inte hinner med så många nya alster som tidigare.. Men å andra sidan är det ju ingen brådska så jag får kneta på.. Har som bekant en del projekt som ska göras,bl.a Teletubbies,Mumin (SKA bli klar!)och en hel lista på annat att ge mig i kast med..

Trots att jag stänger min ETSY shop på obestämd tid så kommer jag såklart att uppdatera min blogg och lägga ut bilder på mina pågående projekt. Och som jag skrev så tar jag i fortsättningen oxå emot beställningar på färdigvirkade figurer och ifall nån önskar köpa nåt mönster ska det säkert gå att ordna,bara kontakta mig via min blogg!:)

Nu ska jag försöka få en tös att sova eftermiddagsvilan,hade en natt som heter duga så man är inte så lite såsig idag...:[

Ha d gott!

Briefly in english:

Some of you wondered if I will stop crocheting and make new characters and patterns when I return to my daytime job and close my ETSY shop,and the answer is of course NO!!:) Once you´ve started making these little creatures you just can´t stop!:) So thought I will not have as much time to crochet as before I will update my blog with pics of new characters in progress.
And as I wrote earlier,if someone is interested in buying a finished character or a pattern for some of my dolls I´m sure it can be arranged!:) Just contact me through my blog or send me an email!:)

Take care and wishing you a lovely weekend!

Maria

6 kommentarer:

 1. Å underbar med teletubbies :) kommer du göra alla? Och kommer man kunna köpa de mönstret av dej om man blir sugen att själv virka en teletubbies? :) hoppas allt e bra med dej annars.

  SvaraRadera
 2. Kommer ju att ha kvar mitt Paypal konto så betalning av mönster går att göra därvia sen. Jo,jag tänkte försöka mig på att göra alla Teletubbies så småningom,mönstret till själva figurerna kommer säkert att vara lika till alla men antennerna blir ju olika..och färgerna förståss!:)
  Annars bara bra jo,förutom bökiga nätter med barn som vägrar sova..:[ Själv då? Semester snart?

  SvaraRadera
 3. Okej :) låter spännande! längtar.
  Jo de e bara bra med mig oxå, nej semester blir de ingen då man inte vet om man har jobb i höst. eftersom jag inte har tillvidareanställning så måste man vara beredd på att ta vad som helst för jobb typ. du då har du sem nu?

  SvaraRadera
 4. Är fortfarande på mammaledigt med minstingen men börjar jobba om 4 veckor,har då varit hemma sen i maj ifjol..så det blir en omställning som heter duga med allt vad stökiga och stressiga morgnar innebär innan alla e klara för dagmamma/jobb..:)

  SvaraRadera
 5. okej! på så vis! :) hur känns de att börja jobba igen då?

  SvaraRadera
 6. Delade känslor faktiskt..Ska bli jättekul att få umgås med lite vuxet folk igen men å andra sidan kommer man antagligen att vara mer än slutkörd när dagen väl är avklarad med jobb både borta och hemma..:)

  SvaraRadera

Related Posts with Thumbnails