~~**~~V Ä L K O M M E N~~**~~lördag 2 oktober 2010

Efterlyses!

Fick igår höra om en bok som som skulle med glädje vilja sätta mina klor i .."Många liv, många mästare" heter den,skriven av Brian L. Weiss.
Dessvärre verkar den vara mer än hopplöst svår att få tag på,kanske pga att den är utgiven för 13 år sen.. Finns inte på Adlibris,Bokus eller dylikt..

Så nån där ute,om ni känner till var man kunde få tag i ett ex av den,hör gärna av er!! Begagnad duger oxå bra!

Maria

4 kommentarer:

 1. Jag har googlat runt lite men den verkar omöjlig att hitta på svenska. Men om du inte har nåt emot att läsa på engelska så finns den i både nytt och begagnat att beställa här http://www.amazon.com/s/ref=nb_sb_ss_c_1_22?url=search-alias%3Dstripbooks&field-keywords=many+life+many+masters&sprefix=many+life+many+masters

  SvaraRadera
 2. Hello friend!
  Here you can unload free… but it is in Spanish language :(

  http://uploading.com/files/c15946am/WEISS%252C%2BBRIAN%2B-%2BMuchas%2BVidas%2BMuchos%2BMaestros.doc/

  Hugs!

  SvaraRadera
 3. Elin,tack för tipset! Kunde oxå konstatera att den finns att fås på engelska och norska men dessvärre tror jag en bok av detta slag kräver mitt modersmål..:(Men tack iaf och håll gärna öron å ögon öppna efter en svensk upplaga!:)
  Kram!

  Maijo,thanks alot! Unfortunately I understand about two words in Spanish so it might be a little difficult..;) But thank you alot anyway for your info and help!:)
  Hugs to you too my friend!

  SvaraRadera
 4. Har du kollat biblioteket? Kollade mitt(Gävle) o där fanns 5 st av den boken. Finns det inte på ditt så brukar det funka med fjärrlån..

  SvaraRadera

Related Posts with Thumbnails