~~**~~V Ä L K O M M E N~~**~~onsdag 20 oktober 2010

Nallen är klar! Little Bear is finished!

Nu är projektet Grodan och vänner avslutat! Nallen åker iväg till Sverige i dagarna och då har alla sex figurerna flyttat till Umea å dagisbarnen!:) Hoppas de kommer att vara till stor glädje!
Ska nu sy ihop nästa beställning,två nyckelringar och sen fortsätta på följande beställning..*bråttom,bråttom*

Sen mönstret till "Grodan och vännerna".. Jag ska försöka få ihop mönstren så fort som möjligt eftersom jag fått frågan när de blir klara och att där ute är några som väntar på att de ska bli klara snart..;)

Now the project "Frog and friends" is finished! Little Bear is off to Sweden this week and then all six characters have moved to their new home in Umeå! Hopefully they will be alot of joy for the children at the day nursery! 
Now it´s time to finish the next order,the keychain mascots and then off to the next order..*busy,busy*;)

Then the patterns of "Frog and friends".. I will try to finish them all as soon as possible since I know there are a few friends who are waiting for them already..;)


Nallen är klar
Little Bear is finished


3 kommentarer:

 1. Du är ju galet duktig du...!

  Jag har en fundering. :) Jag har en tanke på en som jag skulle vilja göra (eller iaf ha). Virkad sak såklart. Kruxet är att saken inte finns att få fatt på ett mönster till, vad jag hittat. Så jag tänkte på dig. Vad kostar det att få dig att göra en figur som du inte har mönster till innan?

  SvaraRadera
 2. Tack Elin!:)
  Blev lite missnöjd med benen till Nallen men sen är jag ju väldans petig oxå så jag är sällan nöjd..:)
  Vilken figur skulle du vara intresserad av? Alla dessa figurer från Grodan och hans vänner har jag gjort eget mönster till och när jag väl får renskrivet mönstren lägger jag ut dom på Etsy och priset på dom blir väl runt 4-5 dollar/st. Det är vad jag vanligen brukar ta för ett mönster jag har till salu,sen är det förståss lite beroende på storlek och svårighetsgrad..:)
  Sen priset för en färdig figur är förståss oxå beroende på storlek och sånt men från 15-20 euro å uppåt typ.. Maila mig eller hör av dig via bloggen vilken figur du är intresserad av så kan vi spåna vidare..:)
  Kram!

  SvaraRadera
 3. Söt nalle! Barnen måste ju bli superglada över alla figurer!

  SvaraRadera

Related Posts with Thumbnails