~~**~~V Ä L K O M M E N~~**~~måndag 11 april 2011

Vecka 20+2...Week 20+2...

Hemma med sjukt barn idag,Bianca vaknade med feber och förkylning idag..:( Så nu ska jag passa på att städa och tvätta mellan varven medans liten underhåller sig själv med Disney Chanel..
Men här kommer först en liten bild på liten i magen,20+2 veckor gammal,som för övrigt visade sig vara en med snopp enligt ultrat vi var på idag..:) Så Liam får som han vill,det verkar blir en "Clas-Gunnar"..;)
Namnet kom Liam på för evigheter sen och han är orubblig! Och nu har vi inte ens det motsatta könet som ett ev. argument..tips på hur vi ska få honom på andra tankar??Home with a sick daughter today,Bianca woke up with fever and flue this morning..:( So perhaps I
get some time to clean the house and wash some clothes during the day while she is entertaining herself with Disney..
But first, a little picture of the little one,20+2 weeks old,whick by the way seems to be a "Clas-Gunnar" according to the ultrasound previously today..:)
Liam came up with the name a long time ago and he is immovable!! And now we don´t even have the gender as an argument to change the name.. any suggestions anyone how to make him consider something else than Clas-Gunnar???

8 kommentarer:

 1. Grattis till lillkillen!
  Haha, Clas-Gunnar!!! Du kan väl virka någon figur till Liam som får heta Clas-Gunnar och då bebisen kommer så får ni säga att den inte kan heta samma som hans gosedjur :-)
  Kram

  SvaraRadera
 2. Så det blir en lillkille, va kul! :)
  Clas Gunnar är väl inte uteslutet, det skulle passa bra med Liam, Bianca och Clas- jag har hört värre namn på bebisar här i stan. :)

  SvaraRadera
 3. Men så mysigt, grattis till lillen! Vad kul att du bjöd på en bild :)

  SvaraRadera
 4. Fick min vinst i början av veckan också! Tack så jättemycket :)

  SvaraRadera
 5. Tack Anso!:) Jo,om jag bara hade tummen i skick så skulle jag gärna virka en hel hög med Clas-Gunnarar men tyvärr är den fortfarande svullen..:(
  Jecca,njaa Clas-Gunnar var väl inte direkt det namnet jag hade tänkt mig om vi skulle få en kille..men aldrig säga aldrig..:)
  LadyNight,tack och kul att höra att ögonen kom fram!:) Dom kom iväg på posten först i mitten på förra veckan så därför kom dom först denna vecka..

  SvaraRadera
 6. Clas-Gunnar=) Den killen har bra fantasi han. Ifall det inte blir som första namn så kanske som andra namn. Ovanligt är det ju åtminstone.

  SvaraRadera
 7. Grattis, DU vann andra pris i min utlottning! Vilket roligt och komiskt sammanträffande :)

  Om du mailar mig din adress så kommer din vinst snart på posten!

  -LadyNight
  http://pysselstund.blogspot.com
  pysselstund@live.se

  SvaraRadera
 8. Men hihi,tillåt mig småle,snacka om byteshandel!:) Mailar dig ikväll!:)

  SvaraRadera

Related Posts with Thumbnails