~~**~~V Ä L K O M M E N~~**~~torsdag 6 maj 2010

Fyrkantiga ögon,Makka Pakka och 3 års trots..

Räcker med att se mig på 10 meters håll för att notera att mina ögon e fyrkantiga idag pga alltför lite sömn inatt.. Bianca höll låda från och till heeela natten(flunssa på g,tänder eller vad som nu besvärar henne),väckte förståss Liam som kom och sova mellan oss vilket betyder en fot i rumpan,en armbåge i ögat eller annars bara bökigt och trångt.. Men visst är det ju mysigt när han sover i vår säng = ligger stilla och snarkar..*mys*

..Och kommer jag nånsin att bli nöjd med denna lilla(liten joo men tjock.!!!)filur Makka Pakka??? Höll på från och till hela gårdan och virkade kroppen klar men nu är jag ju inte riktigt nöjd iaf..och orkar man dra opp han en gång till..=/
Men tror jag ska göra armarna och huvudet klart först så ser vi sen hur han börjar se ut..

Har idag haft besök av barnens småkusin,alltid lika kul att träffa släktingarna!:) Och Liam är dessutom jämngammal med Sebastian så jätteskoj att kunna umgås!

Tog dessutom morgon astidigt efter vår sömnlösa natt men hann ju dammsuga ett varv kring mattorna i ottan,kamma vinterpälsen av Dana(liten hund men ack så mycket päls!!), torka hundspyor under vår säng(den skyldige = Leya) och ha en lååång diskussion med Liam gällande "ha kläder eller inte"..försökte få han att förstå att man ska ju helst inte springa utan kläder när man ska få besök..och resultatet blev faktiskt kläder på..utan strumpor dock,månne e han släkt med mommo??;)

Nu ska jag börja fixa mat och sen försöka hinna göra nåt åt Makkisens huvud på eftermiddan..

Ha d!
Maria

3 kommentarer:

 1. Mommo är väl så fattig att hon inte har råd med strumpor...hi hi..Limu och mommo är barfotabarn så långt det är möjligt.
  Vi hinner nog ha dem sen på ålderns höst kanske

  SvaraRadera
 2. sv. Tack å vilken fin blogg du har! Ja, kiss&bajs e för söta, tänkte göra två stora, virka med dubbelt garn och stor virknål =)hoppas du har haft en bra dag!

  SvaraRadera
 3. Tack Tessan!
  Jag virkade mina Pee&Poo med 3,5 mm virknål och använde mig av Nissegarn,dubbeltråd och de e ca 25 cm höga så de syns på vår toalett kan man väl säga..;)Mönstret du använt till dina figurer,är det ett gratismönster från nätet?
  Ha d gott!

  SvaraRadera

Related Posts with Thumbnails