~~**~~V Ä L K O M M E N~~**~~lördag 15 maj 2010

Trion är här!!
Äntligen är trion klar!
Makka Pakka fick onödigt mörka ringar runt ögonen men eftersom jag inte hade ljusare brunt än såhär så får han duga...
Så nu när jag ÄNTLIGEN har hela gänget samlat...förutom 10 pontipiner,10 vottingar,Upsy Daisy,Ninky Nonken,Pinky Ponken,Ha-Hooerna etc etc...(gaaahh!!!)så får jag börja med min stora Mumin som jag sett så fram emot!:)

Men nu till plattången,80 års kalas om ett par timmar...

Ha d gott!
Maria

3 kommentarer:

 1. Så fina dom är! :) Får se vid månadsskiftet om jag kan göra mig råd o köpa Makka Pakka mönstret av dig också. Ser fram emot de kommande figurerna också ;)
  Jag såg nånstans en jättestor Snobben som jag tyckte var hur häftig som helst, var supernära att köpa mönstret men insåg att det skulle nog behövas mer fyllning till den än jag har råd med nu så det fick vara.. Men kollade hos En kreativ lite blogg härom dan o såg att hon virkat en amigurumi med lovikkagarn, DET måste ju testas sedan.. Då behöver det ju inte bli en fasligt massa maskor o varv bara för att det blir stort :)

  Trevlig fortsatt helg!

  SvaraRadera
 2. Dendär stora Snobben jo,jag har köpt det mönstret för länge sen på Etsy!:) Av min favvo mönsterskapare,Chonticha.. Hon har oxå gjort Bamse och hans vänner på min begäran..å hon e superduktig!
  Snobben blev rätt stor jo,jag kan sätta in ett foto på honom,ca 50-60 cm nånting hög,så en del fyllning gick åt,men det var det värt!:)

  SvaraRadera
 3. Den är jättefin den där Snobben och jag skulle vilja göra den, nån gång... :) Jaså hade hon Bamse o vännerna också, det måsta jag titta på. Eller kanske inte? Man blir ju så sugen.......

  SvaraRadera

Related Posts with Thumbnails