~~**~~V Ä L K O M M E N~~**~~fredag 4 juni 2010

Gänget på picknick

Hela kvartetten är samlad för en picknick i gräset!
Tombliboo Eee saknar dock sina två "syskon" Unn och Ooo så på begäran måste jag nog virka dom oxå...snart...;)
Sen skulle gänget gärna ha sällskap av Hahooerna,Pontipinerna,Wottingarna och Tittifererna men återstår att se om dom kommer att dyka opp i framtiden...

3 kommentarer:

 1. *gilla!* När jag såg bilden i min blogglista trodde jag först det var dom riktiga. :) Dom är superfina! Jag bara måste göra dom allihopa sedan. Har kommit typ halvvägs på Iggle Piggle nu iaf.. Pontipinerna och Wottingarna blir det ju i vart fall inte så mycket att virka på, men de är ju desto fler ist.
  Sen måste du ju fixa Teletubbiesarna också, dom skulle Jag själv vilja ha i mitt sovrum... :-)

  SvaraRadera
 2. Tack Elin!:)
  Håller som sagt på med min mega-Mumin nu igen,om han nu nånsin blir klar,han blir så stooor...:) Sen har jag tänkt virka några av figurerna från Mr.Men,typ Mr.Bump och Mr.Tickle och några till,dom är ju tillsammans med Little Miss tjejjerna runt en 60 st så kanske jag nu inte ids virka allihopa..(ser mig själv som 88 åring sittande i gungstol på ett åldringshem och fortfarande virkandes på Mr.Men figur nr.64....) Men sen tror jag faktiskt det blir Teletubbies,för din skull!:)
  Ha en superhelg! Här ska vi fira vår blivande 1- åring imorgon,hade släktkalas förra helgen så det blir bara vår lilla familj som firar henne på hennes riktiga dag.
  Höres!

  SvaraRadera
 3. Hej Maria!
  gud vad underbart fina dom är! ser ju verkliga ut!
  skulle gärna köpa mönstret av dig, har en här hemma som är skogstokig i dom allihopa :D

  du kan väl höra av dig?
  soliga hälsningar
  Malin

  SvaraRadera

Related Posts with Thumbnails