~~**~~V Ä L K O M M E N~~**~~söndag 6 juni 2010

Hipp Hipp Hurra

för vår Bianca idag! Vår tösabit blir 1 år så idag ska vi ha kalas bara för vår lilla familj. Släktkalaset stökade vi undan förra helgen.. Så idag ska vi öppna paket(läs:Liam ska öppna Biancas paket..),äta tårta(läs:Liam ska äta för Biancas del..) och bara umgås!:)

Bianca ville då vara på säkra sidan att inte missa sin stora dag för hon började på redan kl 03.15 inatt,pigg som en mört bökade och stojjade hon runt i sängen (i vår säng dessutom..) och hade ingen som helst lust att sova mer! Av helt annan åsikt än mamma å pappa bör tilläggas,guuuud va trötta vi var! Kom sen fram till att hon antagligen ville dela med sig till oss av den gamla goda tiden när hon föddes kl.03.25 på natten för exakt 1 år sen..
Sen blev det ju ingen sovmorgon heller för Liam kom smygande kl.06.30,vilket resulterade i att Bianca vaknade å så var det bara att börja på..

Igår bestämdes det att jag ska ställa ut mina amigurumi alster i ett skyltfönster i sommar!:) Blir kul att få folk medvetna om denna amigurumitrend som är så inne överallt men inte riktigt hittat hit än. Hoppas att människorna ska bli intresserade och sätta fingrarna i färggranna nystan i höst..:) För när man en gång börjat kan man bara inte sluta!!

Hade då sett fram emot en superskön lördagskväll igår,hyrt 2 bra filmer och satt oss bekvämt i soffan..så tiltar hela f*nskapet,Blue-Ray spelaren alltså! Skulle ju ha kunnat se filmerna i vår andra DVD spelare förståss..om vi inte skulle hyrt just Blue-Ray versionerna.. Så två filmer med sikabra recensioner gick om intet,spelaren ska sändas in för reparation och lördagskvällen blev fiasko..:´(

Men men,solig dag idag,kalas på gång,sjukligt trötta päron och terassinpregnering på schemat idag så nog blir det bra dethär!;)

Återkommer med foton från vår dag senare!
Ha en skön söndag!
Maria

2 kommentarer:

Related Posts with Thumbnails