~~**~~V Ä L K O M M E N~~**~~lördag 7 januari 2012

En dag som vilken annan..

Imorse när jag skulle värma mjölk åt Bianca började mikron kärva..och det är ett big NO NO när man har småttingar som ska ha värmd sin nan,välling och burkmat! (Att koka opp vatten och värma i varmbad..njeee...lata jag tar överhand där..:) )Å såklart händer detta en dag när alla butiker är stängda så ingen möjlighet att åka å köpa en ny mikro!
Problemet var inte att den inte värmde utan luckan kärvade,gick inte att öppna utan hade jag tur så fick jag opp den med våld de gånger jag använde den.
Men ikväll öppnade vi den,hittade felet,en plastbit som trycker ut en annan plastbit som trycker upp en tredje plastbit som öppnar luckan hade gått av. Själva biten hade inte så stor mission i användningssyfte utan problemet var att biten hade fastnat i en fjäder som...äh,hur som haver,fiskade ut biten med hjälp av lite tandläkarintrument å vips var mikron som ny!:)
Så nu har alla fått sin mjölk uppvärmd ikväll,Theo har fått sin kvällsgröt å allt är frid å fröjd!

Kim är på bio med kompisarna som bäst,"The girl with the dragon tattoo". Har fått bra kritik så den var säkert sevärd,hoppas jag..:) Å nu kom han sådär passligt hem och berättade att den var typ sisådär,kanske för att han sett den svenska versionen tidigare så handlingen var bekant..

På tal om film,hyrde en norsk film igår,Headhunters av Jo Nesbo. Mycket sevärd film! Se den!:)
Böckerna skrivna av honom lär oxå vara jättebra.Igår städade jag bort julen,känns just nå lite bra..:) Gillar egentligen inte att ställa fram inför jul som vi har det nu,alldeles för mycket saker överallt sen tidigare så det blir bara fööör mycket.. Men nu håller vi faktiskt på och färdigställer vinden så med 50 kvadrat till kanske det blir kul med jul i framtiden!:)

Vad gäller virkning så påbörjade jag Elmo igår,en beställning åt en tjej som fyller år om nån månad. Att virka i garnet Funny är verkligen besvärligt,man håller på att få spader gång på annan men vad gör man inte för att få en liten tjej glad på hennes födelsedag?:)

Min första Elmo som flyttade till Hesa ifjolSom jag skrev på FB igår så har jag en ny,kul men dyr hobby..att shoppa barnkläder..8)LiandLo,Kameleont Design,Alfons Åberg,Maxomorra etc.. Å barnen är faktiskt förtjusta i mitt val av kläder!;)
En salig blandning här men ett smakprov av deras garderob iaf..:)

Nu e det redan lördag och sängen kallar..
Ha d!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts with Thumbnails