~~**~~V Ä L K O M M E N~~**~~måndag 23 april 2012

Hej hallå där!

Hej hallå!

Ja,det var då inte igår må jag säga! Å vadan denna frånvaro? Jaa,säj det.. Har haft bloggtorka som aldrig förr,inte virkat så mycket som förr heller,dels pga mina tummar som envisas med att bråka från och till,sen har jag börjat träna igen,flera gånger i veckan vilket gör att tiden som lämnar över går till hem,hus å familj.
Men nu ska jag iaf göra ett tappert försök att hitta tillbaka till min hobby och mitt bloggande!
Så välkommen igen,alla nya å gamla bloggvänner!;)

Vad har då hänt sen sist,dvs sen januari? Jaa,vi har börjat bygga klart vår övervåning som beräknas vara klar till sommmaren och det ser vi framemot nåt så in i norden! 50 kvadrat till att städa joo men oxå 50 kvadrat mera utrymme att sprida alla leksaker på..:)
Tanken är då att vi ska sova där uppe och hålla till här nere på dagarna med lekrum och arbetsrum.. Tanken är med andra ord god men sen hur det kommer att funka i verkligheten låter vi vara osagt..
Här lite foton på vår blivande vind:

Vårt sovrum med en svart skiljevägg

Vår röda sovrumsvägg


                                   
Vår daglykta/aula


Sett framifrån


Biancas Sovrum

Liams sovrumOch hur ser det ut på virkfronten då? Jo,lite har jag fått gjort trots att mina tummar inte alltid är så samarbetsvilliga.. Hade ju som ni kanske tidigare minns ganglion på min högra tumme,den vänstra har bråkat nu i vår med domningar och smärtsamma stickningar,om det är fråga om samma överansträngning vet jag inte men jag lägger det på samma konto..:)
Men som sagt, lite har jag fått gjort i virkväg iaf,en älg som blev klar för nån månad sen,en häst som min faddertjej fick till födelsedan i mars,en drake som saknar några smådelar men i det stora hela har tagit form och några mössor som vår junior fått posera som modell för,låt gå att det är tjejmössor,det bjuder han på..;)
Några foton kommer här:Theo som mössmodell..:)
Hästen som min faddertjej fick till sin födelsedag


Och älgen som Bianca la beslag påSen har jag ju oxå börjat träna igen efter ett uppehåll på 5 år. Och vet ni gott folk,jag har så hittat min grej och den kallas för... ZUMBA!!♥


Skulle jag bara ha tid så skulle jag zumba 7 dagar i veckan flera timmar per dag,så pass kul är det! Sen var jag och testade en ny grej som lanserades här i stan för ett par veckor sen,Sh´Bam,en danstimme med lite zumba blandat med vanlig dans och det varvat med zumba,och lite styrketräning,ja det är så ME!!=D
Så så fort tillfälle ges springer jag på Sportis å Studio Z och släpper loss så svetten yr!!=D Och tack vare min kära make som så gärna ställer opp och tar hand om huset å barnaskaran så länge jag e borta är detta möjligt, annars vore det ju i princip omöjligt med tre småttingar i huset..så en eloge åt honom tycker jag!♥


This is ZUMBA,lyssna och njut:
Igår var jag och sålde barnkläder på ett barnloppis som ordnas en gång per år här i stan. Det är dett dagis som håller i trådarna och har ett 4 timmarns loppis,ca 50 försäljare och massor med besökare,ett mycket uppskattad evenemang i stan! Och på bara 3 timmar fick jag in över 300 euro på bara barnkläder! Ingen dålig timpeng det! Med tre timmar syftar jag på att de flesta besökare hade gjort sitt efter tre timmar så den sista timmen var det bara nån enstaka som kom å gick.
Hade då oxå fått förfrågan att ställa ut mina amisar under tiden och jag fick träffa en massa goa människor som förhoppningavis fick opp ögonen för detta med amigurumi virkning. Ett stort ♥ TACK ♥ för all postivi feedback och gulliga kommentarer! ♥Nu skulle det vara att börja bena av mina beställningar då oxå,har sen tidigare en beställning på hela Barbapapa familjen som ska iväg till USA till en 2-årig kille,sen ska jag virka ex antal Mumin och Lilla My och oxå en enstaka Barbafigur. Låter kanske inte som så mycket men det ÄR mycket och det tar TID!

Nu har jag nog kanske skrivit klart för idag,nära på en uppsats jue!;)
Avslutar med några bilder på våra ögonstenar:

Liam  in action 

Bianca,our dancing queen

 
Theo  
                         SMILE!                                Jag SKA krypa!!                           ♥Liam & Bianca♥
♥Theo♥  Ha d gött!
   ♥


 3 kommentarer:

 1. Hey Sweetie! The home is coming great! The little one here now wants me to paint her room pink with white stars too!! Whaa!!
  Thinking of you on this Mother's Day - hoping you have a bright day with lots of love!

  SvaraRadera
 2. Hi there K!:)
  Thank you so much! I was planning on translating the inlay to english too but as so many other things I didn´t take the time to do so..:(The pink wall was probably the worst wallpaper ever to put up but our daughter was satisfied so that´s the main thing!;)
  We celebrated Mother´s Day at home,two out of three kids are sick (doctors appointment today) so we didn´t feel for going anywhere.
  I hope you had a wonderful Mother´s Day too with your loved ones!<3 Take care and talk to you soon!

  SvaraRadera
 3. Hej! Jag har kollat på dina inlägg och jag vill bara säga att du är jättedukig och kreativ:3

  SvaraRadera

Related Posts with Thumbnails